Wat staat er op het menu?

Mijn opdrachten tot dusver varieerden van een bedrijfswinterlunch voor 10 werknemers tot een grote verjaardagspartij voor 90 gasten; van een taart voor 80 personen, een walking dinner tot een uitgebreide borrel na een herdenkingsbijeenkomst.

Grote of kleinere gezelschappen, er is veel mogelijk in alle jaargetijden. Ik heb natuurlijk favoriete hapjes en menu’s en ik kan je uitgebreid adviseren. Graag hoor ik waar je eigen voorkeur naar uitgaat, want de meeste mensen hebben ook eigen ideeën. Daarom vind ik het ’t prettigst om samen een menu op te stellen of een keuzelijst voor bijvoorbeeld zoetigheden of borrelhappen.

Aankleding

Met Lanselaar let ik niet alleen op smaakcombinaties, ook de gerechten worden zo opgediend dat het een feest voor het oog is. Dat het brood ‘ingepakt’ wordt met een antiek lintje met verse rozemarijn is  slechts een kleine illustratie. De aanblik van een fraai aangekleed buffet met mooie, kleurrijke schalen of een rijke, net even anders dan anders gedekte tafel met wijnglazen voorzien van winecharms, draagt immers meteen bij aan een goede stemming.

Er is dus veel mogelijk; Lanselaar levert desgewenst voor een klein bedrag smaakvol servies en bestek en zorgt voor bedienend personeel bij grote partijen.

Klik vooral eens door de fotogalerij van Lanselaars zelfgemaakte gerechten heen.