De filosofie achter Lanselaar

Iedereen heeft wel herinneringen aan een gerecht. Zo denk ik met liefde aan de kippenragout van mijn moeder bij verjaardagen, het oliebollen bakken met mijn vader, de smakelijke pastasalade van mijn collega, de te lekkere chocoladetaart van een vriendin of de geperfectioneerde tarte tatin van mijn broer. Stuk voor stuk dierbare herinneringen, die aan de basis staan van mijn filosofie achter Lanselaar catering.
Ik krijg al lange tijd complimenten van vrienden en familie over mijn kookkunsten. Gedreven door deze aanmoedigingen en mijn passie voor lekker eten en koken ben ik me bewust verder gaan ontwikkelen op het gebied van smaak en bereiding. Dit heeft in 2014 geleid tot de stap naar een eigen bedrijfje: Lanselaar. Hiermee hoop ik ook nieuwe en met name culinaire herinneringen te creëren voor anderen.

filosofie huisgemaakt
De gerechten van Lanselaar zijn gegarandeerd zelfgemaakt.

Eerlijk en huisgemaakt

Ik ben enthousiast, vind ontzorgen een feest op zich en geniet zelf het meest als ik anderen zie genieten. Gezelligheid is voor mij belangrijk, maar ouderwetse dienstverlening vind ik een must. Ik begin altijd met een inventarisatie van uw wensen. U zult merken: in overleg is veel mogelijk!
Met Lanselaar kan ik de zorgen van planning en voorbereiding voor uw partij uit handen nemen en regel met een flinke dosis energie alles tot in detail, op locatie of bij u thuis. Onbezorgd en goed eten verhoogt immers de levenslust!
Bij het bereiden van de gerechten houd ik rekening met eventuele allergieën. En wilt u in later stadium overleggen over gemaakte afspraken of het menu aanpassen, dan is de lijn naar de keuken heel kort. Ik zwaai er immers zelf de scepter. Ik kies daarbij niet voor één bepaalde keuken, maar overleg graag met u wat ik zal maken. Desgewenst kan ik suggesties doen.
Al mijn gerechten zijn ‘homemade’, gemaakt van pure, eerlijke ingrediënten, bij voorkeur seizoensgebonden. Ik werk veel met verse groenten, maar natuurlijk kan er ook vlees of vis op het menu staan. Zelfgemaakt brood, verse kruiden; je proeft de natuur!

Lanselaar catering Bussum, gedekte tafel
Lanselaar verzorgt desgewenst de aankleding uw partij.

Lief, maar ook leed

Helaas is niet het hele leven een feest. Soms zijn er momenten waarop verdriet de boventoon voert. Ook dan, of misschien juist dan, moet er gegeten worden. Met z’n allen na een begrafenis naar huis of naar een speciale locatie waar je dierbare herinneringen aan hebt? Dan heb je geen zin of moed om zelf in de keuken te gaan staan. Ik kan snel schakelen en help alles in gereedheid te brengen terwijl je afscheid neemt van je dierbare. Maak ik het lievelingsrecept van de overledene of een goede stevige maaltijdsoep? Ik denk graag mee.