Een greep uit mijn gerechten
Heeft u al trek? Enkele van mijn zelfgemaakte gerechten:
Humus, tapenade, geitenkaas met verse kruiden, bierbrood, aardappelbroodjes, landbrood, visstoofpot, tonijnmousse op een eetbare lepel, Limburgs stoofvlees, wildragout, gegrilde groente, haloumi met koriander, courgettesoep gebonden met cashewnotenmelk, wortel/sinaasappelsoep, parmezaanse kletskoppen, pittige pompoensoep, waldorfsalade, aspergesalade, couscoussalade, citroenkipspiesjes met geroosterde paprikadipsaus, spiesjes van Provençaals gekruid gegrild lamsvlees, spinazietarteletjes, zalmquiche, geitenkaasquiche, citroentaartjes, truffeltaartjes, aardbeien/amandeltaartjes met bakkersroom, rabarbertaartjes, Indonesische rijsttafel met nasi, Surinaamse maaltijd met samosa’s en gebakken banaan, auberginerolletjes met buffelmozzarella en prosciutto, versgemaakte aïoli en zelfgemaakte rozemarijn/olijfolietoast – en veel meer!