Lanselaar is ook traiteur

In 2020 is alles anders. Zoals dat voor veel mensen geldt, heb ook ik andere initiatieven ontplooid om mijn klantenkring te blijven bedienen. Allereerst door gedurende de lentemaanden met regelmaat maaltijden aan te bieden op voorintekening. Met succes, want een dinertas van Lanselaar bleek voor veel gezinnen een welkome onderbreking van de dagelijkse thuiswerkdrukte.

Lanselaar catering traiteur

Het bracht mij ertoe om voortaan ook afhaalservice aan te bieden, vanaf bestellingen voor acht personen. Simpelweg overleggen over datum en lunch- of dinerwensen en ik zorg dat er een heerlijke maaltijd afgehaald kan worden bij mij in Bussum.

Maaltijd thuis verzorgen

Daarnaast bereikten mij verzoeken om bij mensen thuis een maaltijd te verzorgen. Een viering, een herdenking of gewoon een rustpunt met het gezin: ik kook met plezier – én met face shield – met eigen en eventueel beschikbare ingrediënten een heerlijke maaltijd op maat in uw vertrouwde omgeving. Ik doe dit voor gezelschappen vanaf acht personen.

Natuurlijk kan ik ook uw maaltijd zodanig voorbereid aanleveren, dat u er met minimale inspanning zelf de laatste hand aan legt. In overleg zijn er allerlei variaties mogelijk!